Asiantuntijaluento ”Verkkomaailma poliisin näkökulmasta-tiedätkö mitä lapsesi puuhaa” 28.3.2018 klo 18:30

Ahlaisten koululla on 28.3.2018 klo 18:30 alkaen tilaisuus kuulla rikosylikonstaapeli Marko Levosen esitystä verkkomaailman vaaroista ja hyvästä verkkokulttuurista teemalla ”Verkkomaailma poliisin näkökulmasta-tiedätkö mitä lapsesi puuhaa”.

Aihe on ollut näkyvästi esillä julkisuudessa. Kannattaa tulla kuuntelemaan – asia koskee jokaista. Aihe on ollut näkyvästi esillä julkisuudessa – lasten houkuttelu sosiaalisessa mediassa, huumeet ja Tor-verkko, , identiteettivarkaudet, kiristysviestit, valeuutiset ja tiedottamisen luotettavuus, pankkitietojen kalastelu, yms.

Esityksen jälkeen pidetään Ahlaisten kyläyhdistyksen kevätkokous, jossa esillä ovat sääntömääräiset asiat (katsso erillinen uutinen).

Kahvitarjoilu!