Tarjolla neljä kesätyöpaikkaa

Ahlaisten kyläyhdistys hakee neljää nuorta kesätyöhön kesä-heinäkuun ajalle.

Tehtäviin kuuluu Vanha-Putajan kesäkahvilan ylläpito ja infon  hoitaminen sekä muut kyläyhdistyksen osoittamat tehtävät. Työsuhde ajoittuu kesä-heinäkuun ajalle. Työsuhteen kesto on työntekijää kohti n. yksi kuukausi – muunkinlaiset työaikajärjestelyt saattavat tulla kyseeseen.

Jos olet reipas, omatoiminen, 15-16-vuotias nuori, laita hakemus tulemaan. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö kyläyhdistyksen kesätyöhön. Mikäli sinulla on toiveita työsuhteen ajoituksen osalta, kerro myös se hakemuksessasi.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Ahlaisten kyläyhdistyksen hallitukselle ja toimitetaan sähköpostitse yhdistyksen puheenjohtajalle, joka myös antaa tehtävistä lisätietoa. Hakemuksen tulee olla jätettynä viimeistään perjantaina 12.4.2018.

Yhteystiedot:

Ahlaisten kyläyhdistyksen puheenjohtaja Reino Leppiniemi