Ahlaisten markkinat 7.8.2021 peruttu; Syreenitori auki 9-13, Ahlaisten Ämmä/Äijä 2021 esitellään Syreenitorin viereisellä (kirkko)aukiolla klo 12

Ahlaisten markkinat on jouduttu peruuttamaan pahentuneen COVID-tilanteen takia. Markkinoita ei kyetä järjestämään yleisötilaisuuksia koskevien tiukentuneiden turvallisuusmääräysten takia. Uudet määräykset astuivat voimaan viikon vaihtuessa ja aika muutoksiin reagoimiseen jäi liian lyhyeksi.

Markkinoiden yhteyteen suunniteltu Ahlaisten Äijä/Ämmä esitellään markkinoiden sijaan Syreenitorin viereisellä (kirkko)aukiolla, jossa tapahtuman seuraaminen on mahdollista riittävin turvavälein. Paikalle saapuvan yleisön edellytetään noudattavan voimassa olevia terveysturvallisuuden ohjeita: riittävät turvavälit, maskisuositus ja paikalle tullaan ainoastaan oireettomana.

Kulkue lähtee liikkeelle klo 12 Nuorisotalon / Kirjaston pihasta.

Syreenitori on toiminnassa normaalin lauantain tapaan 9-13.

Myös Noormarkun markkinat on peruttu, joten Syreenitori on auki myös 4.9.2021 normaaliin tapaan.