Joulutori 11.12.2021 9-14 Vanha-Putajalla

Ahlaisissa perinteenä on ollut kokoontua toritapahtumaan joulun alla. Epidemiakausi on häirinnyt tätä perinnettä, mutta nyt taas näyttää valoisammalta.

Syreenitoria on vuoden mittaan päästy varustamaan entistä toimivammaksi ja uusia vakimyyjiä on saapunut monipuolistamaan tavaratarjontaa. Tästä Ajankohtaista-palstalla on oma tarinansa – lue sekin. Pitkin syksyä jatkunut torikausi jatkuu vielä joulukuussakin. Lauantaille 11.12. kaavailtu toripäivä on saanut osakseen laajaa kiinnostusta myyjäpuolelta – lähes kolmekymmentä myyjää on tulossa paikalle. Syreenitorin tilojen rajallisuuden vuoksi tämä toritapahtuma päätettiin siirtää Putajan ympäristöön, jossa tämä laaja myyjäkattaus on mahdollista toteuttaa. Myös Putajan sisätilat on valjastettu toritoiminnnalle. Joulumieltä ja jouluun sopivaa myytävää on tarjolla, joten tule hakemaan lahjatavaraa pukinkonttiin, nauttimaan tuttujen tapaamisesta ja tarjolla olevasta syötävästä ja juotavasta.

Epidemiatilanteen takia torilla kävijöille on vahva maskisuositus ja luonnollisesti paikalle tullaan vain terveenä.

Myyntipaikat ja tiedustelut 044 320 7300.

Joulukauppa jatkuu vielä Syreenitorilla tämänkin jälkeen. Jouluviikolla 22.12. tavataan jälleen Syreenitorilla.