Ahlaisten perinteinen pääsiäistori

Ahlaisten perinteinen pääsiäistori on jälleen auki lankakauantaina 16.4.2022 klo 9-13.

Päääsiäistori avaa syreenitorin kesäkauden

Syreenitorilla on kesäkautta makusteltu vuosittain pääsiäisen tienoilla pääsiäistorin muodossa. Niin tapahtuu tänäkin vuonna. Paikalla ovat jälleen tutut kauppiaat: kala, liha, vihannekset ym. ovat hankittavissa pääsiäisen ruokapöytään syreenitorilta. Tunnelmasta pääseen nauttimaan kahvikioskin tuotteiden kera, kun runsaat ostokset painavat ostoskassissa/-korissa..

Torilla on myös myynnissä Ukrainalaista ruokaa jonka tuotto menee Ukrainan hyväksi.

Uutta tänä vuonna (2022)

Innokkaimmat torillakävijät ovat varmaan huomenneet, että torillla on ollut elämää pitkin talvea vaihtelevalla myyjäkattauksella.

Kalakauppa on käynyt mukavasti talvikuukausinakin, kahvittelumahdollisuuson ollut kaikkina torin tapahtumapäivinä ja vaihtelevalla kattauksella muutakin torimyyntiä on ollut tarjolla. Väkeä paikalla on ollut mukavasti eli miielenkiinto talvitoreihinkin on ollut korkealla.

Perinteisesti Pääsiäistori on ollut kevään erillinen tapahtunmansa. Toritoimintaa on Ahlaiissa aktivoitu, paitsi jo toteutuneiden talvitorien muodossa, myös pidentämällä viime syksyn toruikautta lähes joulukuulle.

Tänä vuonna torikausi Pääsiäistori avaa vuoden 2022 säännöllisen lauantaitorien kauden. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että torikausi alkaa kuukautta aiempia vuosia aikaisemmin ja tarkoitus on jatkaa sitä säännöllisesti lauantaisin viime vuoden tapaan pitkälle syksyyn. Torin tavaratarjontaa on Kyläyhdistys pyrkinyt monipuolistamaan houkuttelemalla paikalle uusia myyjiä . Uusia torilla kävijöitä on tiedotuskanavia monipuolistamalla niin ikään yritetty aktivoida – naapurikunnat ja naapurikaupunginosat ovat olleet kohteena tällä sektorilla.

TERVETULOA PÄÄSIÄISTORILLE ja sen jälkeen lauantaisin pitkin kesää tapaamaan tuttuja ja luomaan uusia tuttavuuksia laadukkaiden lähituotteiden hankinnan merkeissä.