Porissa selvitetään asukkaiden mielipiteitä kaupungin teknisistä palveluista – MYÖS VEDEN LAADUSTA

Teksti on mukaellen kopioitu Porin kaupungin asiaa koskevasta tiedotteesta. Nyt on mahdollista ottaa kantaa Porin kaupungin yhdyskuntateknisiin palveluihin. Ottakaa kantaa!

Porilaisille on avattu yhdyskuntateknisiä palveluita koskeva verkkokysely, jossa mielipiteensä voi kertoa esimerkiksi katujen ja pyöräteiden kunnosta, katuvalaistuksesta sekä puistojen ja leikkipaikkojen hoidosta. Kyselyssä on mukana myös vesihuoltoa ja pelastustoimen palveluita koskevia kysymyksiä.

Nyt on siis tilaisuus, vielä kerran, virallistettua väylää pitkin ottaa kantaa myös Ahlaisten veden laatuun. Vaikka Porin Vesi on ahlaislaisten makua, väriä ja hajua vastaan esitetyt kannanotot moneen otteeseen tyrmännyt ottamillaan näytteillä, ei veden laatu ole näytteitä ottamalla parantuntunut: se tuoksuu ummehtuneelta, ajoittain siinä on väripoikkeamaa ja siinä on ummehtunut sivumaku. Näytteet ja käyttökokemukset eivät siis kulje yksissä. Kannattaa siis ottaa kantaa tässäkin.

Kyselyyn pääsee vastaamaan linkistä https://link.webropolsurveys.com/S/F8D8AD72DFA65086. Vastausaikaa on 11. kesäkuuta asti.

Alkuperäinen tiedote: https://www.pori.fi/uutinen/2022-05-09_porissa-selvitetaan-asukkaiden-mielipiteita-kaupungin-teknisista-palveluista