Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Porin kaupungin järjestämä asukastilaisuus klo 18-20

12.4.2023 klo 18:00 - 20:00

Porin kaupunki jatkaa palvelualueilla järjestettäviä tilaisuuksia, joissa asukkaat kutsutaan keskustelemaan alueen ajankohtaisista asioista. Kevään 2023 aikana tilaisuudet järjestetään Ahlaisissa keskiviikkona  12.4.2023 klo 18-20. Paikka: Ahlaisten koulun liikuntatila.

Tilaisuuksien sarja jatkuu kevään aikana Noormarkussa, Laviassa ja Länsi-Porissa ja  syksyllä Pohjois-Porissa, Itä-Porissa, Meri-Porissa ja keskustassa. Pari viikkoa ennen asukasiltoja järjestetään alueen työntekijöiden tapaaminen, josta poimitaan teemoja asukastilaisuuksiin.

– Palvelualueiden kehittämisessä tarvitaan alueen työntekijöiden ja asukkaiden tietämystä alueen tilanteesta. Tämän vuoden asukasillat ovat myös itselleni oiva tilaisuus tutustua kaupunkiin ja sen asukkaisiin, kertoo tuore kaupunginjohtaja Lauri Inna. Tilaisuudet toteuttavat kaupungin strategiaa ja hyvinvointisuunnitelmaa, joissa halutaan edistää kaupunkilaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä avointa ja kaupunkilaisia osallistavaa päätöksentekoa.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Alkuperäinen uutinen on julkaistu Porin kaupungin sivuilla (linkki). Sieltä löytynee myös asiaan liittyvää lisätietoa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.4.2023
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

Porin kaupunki
Kotisivu:
http://www.pori.fi

Tapahtumapaikka

Ahlaisten koulu
Ahlaistentie 732
29700 Ahlainen, Suomi
+ Google Map