Harrastustoiminta

Liikuntapaikat:

– Luontopolut ja retkeilyreitit. KartallaVisit Pori ja Argcis / Pori  (Tästä haetaan karttanäkymä Ahlainen)
– Sisäliikuntatila, lähiliikuntapaikka ja jääkenttä Ahlaisten koulun yhteydessä (Ahlaistentie 732)
– Ahlaisten urheilukeskus (Sandöntie 71): jalkapallokenttä, juoksurata, tenniskenttä, valaistu pururata ja hiihtolatu
– 9-väyläinen frisbeegolfrata urheilukeskuksen maastossa
– Kellahden valaistu pururata ja hiihtolatu, toimintakeskus Kellahden koulun alueella (Kellahden rantatie 23)
– Lasten leikkipuisto, Nahkurinkuja 1 (kirjaston takana)
– uimaranta, lasten puuhapaikka ja lentopallokenttä (Ämtöntie 54-56)

Yhdistystoiminta:

Ahlaisissa on vireää yhdistystoimintaa – kaikkiaan kymmeniä yhdistyksiä toimii Ahlaisten alueella. Yhdistykset tarjoavat monenlaisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille.Yhdistysten kirjo kattaa mm.

Yhdistykset muodostavat erinomaisen kanavan tutustua uusiin ihmisiin ja tarjoavat mahdollisuuden antaa panoksensa paitsi yhdistykselle myös kylän kehittämiseen. Yhdistysten välinen yhteistyö muodostaa merkittävän vaikuttamiskanavan kylän kehittämisessä.

Mikäli haluat tälle sivustolle yhdistystänne koskevaa yksityiskohtaista tietoa, ilmoita tiedot Ahlaisten kyläyhdistyksen puheenjohtajalle sähköpostiosoitteeseen ahlaisten.kylayhdistys@gmail.com.

Ahlainen
sumu