Porin kaupunki järjestää kotiseutuharjoituksen Ahlaisten koululla 3.3. klo 11-18. Harjoituksen aiheena on evakuointi. Lähialueen asukkaita evakuoidaan Porin linjojen bussilla koululle n. 300 tulvan ja sähkökatkojen vuoksi. Koululla heille tarjotaan ruokaa, vettä, suojaa ja lämpöä. Paikalla on myös terveydenhuollon ja henkisen ensihuollon väkeä. Lisäksi paikalla annetaan selviytymiskoulutusta (72 h kotona).

Joulurauhan julistus klo 12 Perinteinen joulurauhan julistus tapahtuu jälleen jouluaattona Ahlaisten kirkolla klo 12. Perinteen on aloittanut aikanaan Ahlaisten Kotiseutuyhdistys vuonna 1996 ja nyt sitä jatkaa vanhaa kaavaa noudattaen Ahlaisten kyläyhdistys.Tuolloin julistus oli nykyistä vapaamuotoisempi ja julistajana toimi tuolloinen Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Ani Inberg. Nykymuotoinen julistus on myös samalta ajalta, eli sen myötä Ahlainen on rauhoittunut […]

Ahlaisten kyläyhdistys haki Leader-rahoitusta kehittämishankkeelle ”Valoa kylänraitille ja kotiseututyöhön”. Hanke muodostuu kahdesta osasta: kausivalojen määrän lisääminen ja kotiseutumakasiinin kunnostaminen. Tässä artikkelissa seurataan ”blogimaisesti” hankkeen etenemistä. Artikkeli täydentyy tapahtumien edetessä. Uusimmat tapahtumat ovat artikkelin alussa.

Torikausi jatkuu vulkkaana. Kesän vaihtelevista säistä huolimatta kävijöitä on tiittänyt, ihmiset ovat viihtyneet ja kauppa on käynyt hyvin. Kesäkauden kaksi iltatoriakin ovat onnistuneet, vaikka molemmat on jouduttu järjestämään epävarman sään vallitessa. sen verran sateessa on rakoa kuitenkin ollut, että innokkaimat karaoke-taitajat ovat päässeet laulutaitojansa esittelemään. Kausi jatkuu.