Kyläyhdistyksen kevätkokous pidetään 28.3.2019 alkaen klo 19 alkaen Ahlaisten koululla. Kokouksen jälkeen on asiantuntijaluento tietoverkkoturvallisuudesta. Siinä on tarjolla jokaiselle tietokoneen käyttäjälle arvokasta tietoa tietoverkkopalveluiden (www, Facebook, sähköposti, pankkiasiointi, ym.) turvallisesta käytöstä ja käyttöön liittyvistä uhkista sekä yleisesti verkossa olevan tietokoneen käyttöön liittyvistä turva-asioista.

Torikauppiaiden pyynnöstä syreenitori on avoinna lauantaina 20.10.2018 syyskauden päätöksen merkeissä. Torilla tapahtuu  tavalliseen tapaan klo 9-13 ja se on myyjille ilmainen. Myyjät, asiakkat ja muut torivieraat, runsaslukuisesti tervetuloa. Siis, torilla tavataan,  vielä tämän kerran vuonna 2018 – jos ei sitten loppuvuoteen keksitä vielä jotain uutta ja hauskaa. Seuraavan kerran kuitenkin viimeistään keväällä torikauden 2019 avajaisissa.