Ahlaisten Kotiseutuyhdistys esitti jo vuoden päivät sitten halunsa siirtää toimintansa osaksi Ahlaisten kyläyhdistystä. Kevään mittaan järjestelyä on viety eteenpäin. Kotiseutuyhdistyksen lopetuspäätös on rekisteröintitaholta saatu ja toimintaa / perinteitä on siirretty kyläyhdistyksen toimikunnan harteille. Toiminta siis jatkuu ja perinteitä ylläpidetään.

Syreenitorilla järjestetään iltatori parina iltana kesän aikana – tässä on ensimmäinen.   Jukka laulattaa Karaokea. Kahvio auki. Myynnissä myös grillimakkaraa. Vieno-poni piipåahtaa torilla illan aikana. Lapsille katuliituilua.     Tervetuloa torille laulamaan, ostoksille ja nauttimaan tunnelmasta. Ilmaiset myyntipaikat.

Perinteiseen tapaan Vanha Putaja on avannut ovensa yleisölle kesäkaudeksi. Ahlaisten kyläyhdistys on palkannut kesätyöntekijöitä hoitamaan perinteisiä palveluita: Kesäkahvila on avoinna arkisin klo 11-15; Mattoja otetaan pestäväksi – käykää sopimassa asiasta Putajalla; Viirikauppa onnistuu myös täällä K-Marketin lisäksi: veneviiri 20 EUR ja salkoviiri 70 EUR Tilan on tulossa myös paikallista taidetta ja käsitöitä. Niistä ilmoitellaan erikseen. […]