Avoimet kylät 12.6.2021 toteutuu toritapahtumana osana normaalia toritoimintaa

Avoimet kylät on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ympäri Suomen kutsuvat tutustumaan toimintaansa ja järjestävät tapahtumia. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhditykset ja aktiivit.

Avoimet Kylät -päivä järjestetään tänä vuonna 12.6. Pääosin tapahtumia kannustetaan järjestämään verkossa. Lisätietoa päivästä on osoitteessa  https://www.satakylat.fi/avoimet-kylat/avoimet-kylat-2021/.

Vuoden 2020 tapahtuma pidettiin verkossa ja Ahlainen näkyi kylää esittelevän videon muodossa. Vuoden 2021 osaltakaan kokoontumisrajoitukset eivät suosi perinteistä tapahtumamuotoa, jossa olennaista on mahdollisuus käydä tutustumassa kylän eri osiin ja toimijoihin.

Ahlaisten kyläyhdistyksen hallitus päätti toteuttaa tapahtuman Ahlaisten osalta osana normaalia lauantaitoria, jossa puolestaan voi olla tavanomaista laajempaa tarjontaa ja muuta toimintaa. Kokoontumisrajoitusten vuoksi organisoitua ohjelmaa ei ole mahdollista järjestää.

Mikäli muualla kylän alueella on teemaan liittyvää toimintaa, kokoamme siitä lisätietoja Syreenitorille. Toistaiseksi tapahtumaan ovat ilmoittautuneet: Syreenitotri 9-13, Wanha-Uotilan navettakahvila, SPR:n soppajakelu Putajalla klo 11 alkaen.

Satakylien Avoimet Kylät kartta koko tapahtumasta:

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=18UxX3w0Gx9kByVmVnizGbN_UZYVmngDf&usp=sharing

Kaikki mukaan torille ja muihin tapahtumapisteisiin.