Ahlaisten Ämmä / Äijä julkistetaan Syreenitorilla lauantaina 1.8.2020 klo 12

Ahlaisten markkinat jäävät tältä vuodelta pitämättä joukkokokoontumisia koskevien rajoitusten takia. Ahlaisten kyläyhdistys jatkaa tästä huolimatta Ämmä/Äijä-perinnettä ja on tehnyt valinnan Ahlaisten Ämmäksi/ Äijäksi vuodelle 2020. Juhlakalu seilaa tavan mukaan seilipaattikulkueessa torvisoiton saattelemana Syreenitorille klo 12.

Tilaisuus on osa lauantain Syreenitorin toimintaa. Torilla on perinteisten kauppiaiden – Kuusikon lihamyynti ja Kukkosen vihannespiste, Partion kahvitus – lisäksi ainakin kalakauppias ja Partion hampurilaispiste. Myyntipaikat ovat ilmaisia, joten paikalle saattaa tapahtuman houkuttaman saapua myös joitain yllätyskauppiaita.

Ämmä/Äijä-kulkueseilipaatteineen lähtee tällä kertaa Madetorilta ja kulkueeseen osallistuvat kokoontuvat Vanha-Putajalla. Torvisoittokunta odottaa kulkuetta Syreenitorilla.

Tulkaa suurin joukoin katsomaan, kuka on tämän vuoden valinta, sekä juhlistamaan tilaisuutta, tapaamaan tuttuja. ja tekemään ostoksia.