Riitta Viitalan töitä esillä Putajan kesänäyttelyssä

Riitta Viitala on Ahlaisten Pohjansahassa asuva taiteilija, joka on tullut tunnetuksi valokuvistaan ja tekstiilitöistään. Valokuvat siirtyvät eri muodoissaan sisustuselementeiksi, mm. tauluina, julisteina, tekstiilipainotöinä ja vaatetuksessa.

Putajan näyttelyssä on esillä Riitan maisemaliinoja, valokuvatauluja sekä joitain tekstiiliesineitä – kuvia alla.

    

Taiteilijan tuotantoon voi tutustua näyttelyä laajemmin hänen yrityksensä www-sivulta (https://rituveskarin.kuvat.fi/Tuotteet/) sekä hänen Facebook-sivultaan (https://www.facebook.com/ritu.veskarin/). Niissä on kerrottu yrityksen tarina – miten aina mukanaan kameraa kuljettavan taiteilijan kuvat siirtyvät kankaiksi ja edelleen uniikeiksi vaatteiksi. Viimeisimpänä kangasideana Riitta esittelee Facebook-sivullaan merikorteista tehtäviä kangaskuoseja. Vaat­tei­ta tehdään mit­ta­ti­laus­työ­nä, mut­ta on myös val­mii­na vaat­tei­na.Vaatteita on esillä net­ti­si­vuil­la ja niityä esitellään ko­ti­kut­suil­la. Kan­kai­ta voi os­taa myös sel­lai­se­naan ja kangasta on mah­dol­lis­ta ti­la­ta myös omas­ta va­lo­ku­vas­ta.

Kannattaa käydä tutustumassa näyttelyyn ja jatkaa tutustumista Riitan nettisivuilla.