Keittokiertue Ahlaisten koululla keskiviikkona 1.7.2020 klo 11

Elämä on parempaa yhdessä nautittuna. Tule viettämään kesäpäivää kanssamme. Kaikille avoin keittoruokailu alkaa siis klo 11:00.

Ruoka-avun parissa toimivat tahot järjestävät kesällä 2020 keittokiertueen Porissa, organisoijana Yhteisökeskus. Tarjolla on maksutonta lämmintä keittoa ja juttuseuraa. Tilaisuudet ja ruokailut ovat kaikille avoimia. Mukana on eri järjestöjen ja seurakunnan toimijoita keskustelemassa, kuuntelemassa ja kertomassa erilaisista palveluista ja toiminnoista. Keittokiertueen tavoitteena on tuoda koronakevään jälkeen taas iloa yhteisöllisillä ruokailuilla ja kohtaamisilla eri puolilla Poria.

Ahlaisissa keittoruokaa on varattu n. viidellekymmenelle hengelle – kaikenikäisille ja paikan päällä ruokailtavaksi. Järjestäjät tuovat tarvittavat ruokailuvälineet. Samanikaisesti on koululaisille tarkoitettu kesäruokailu – paikalla myös kolmisenkymmentä kouluikäistä keittoruokailijoiden lisäksi.

Tarkempaa tietoa keittokiertueesta löytyy: https://www.yhteisokeskus.fi/keittokiertuepori/

Keittokiertuetta voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnuksella #keittokiertuepori.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!