Porin kaupungin asukasilta Ahlaisissa 21.12.2021 kello 17.30–19.30

(Teksti on mukaellen kopioitu Porin kaupungin asiaa koskevasta tiedotteesta.)

Porin kaupunki järjestää kahdeksalla palvelualueellaan asukastilaisuudet, joissa keskustellaan kyseisen alueen nykytilasta, tulevaisuudesta ja kehittämistarpeista. Joulukuussa tilaisuudet järjestetään Noormarkussa ja Ahlaisissa, tammikuussa Itä-Porissa, Keskustassa, Laviassa, Länsi-Porissa, Meri-Porissa, ja Pohjois-Porissa.

Ahlaisten asukasilta pidetään 21.12.2021 klo 17:30 alkaen Ahlaisten koulun liikuntasalissa, Ahlaistentie 732. Tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen ja osallistuminen on mahdollista paikalla tai etäyhteydellä. Linkki etäyhteyteen tulee ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Jos paikan päälle osallistuvia on 50 tai yli, tullaan tilaisuudessa tarkistamaan koronapassi.

Ilmoittautuminen: Ahlaisten asukastilaisuuteen: https://www.lyyti.fi/reg/Ahlainen2112

Porin kaupungin tilaisuutta koskevassa kutsussa strategiapäällikkö Tomi Lähteenmäki toteaa : ”Asukkaille kerrotaan kyseisen alueen väestökehityksestä, alueen ajankohtaisista asioista, kuten kouluverkon muutoksista ja mahdollisista kaupunkikehitykseen liittyvistä asioista sekä kaupungin käynnissä olevasta strategiatyöstä. Tilaisuuksiin varataan runsaasti aikaa keskustelulle, jotta alueen asukkaiden kanssa voidaan käydä läpi kehittämistarpeista heidän näkökulmastaan. ”

Porin kaupungin kutsu on linkin https://www.pori.fi/uutinen/2021-12-02_kaupunki-kutsuu-porilaisia-asukasiltoihin takaa.

RUnsaslukuisesti mukaan – paikalle tai etänä!