Töitä tarjolla nuorille kesä-heinäkuun 2022 ajalle!

Ahlaisten kyläyhdistys hakee neljää nuorta kesätyöhön kesä-heinäkuun ajalle (27.6-31.7.2022, aika tarkennetaan työsopimusta tehtäessä).

Tehtäviin kuuluu kesäkahvilan ylläpito, kyläinfon hoitaminen sekä muut kyläyhdistyksen osoittamat tehtävät. Työtehtäviä sijoittuu myös kyläyhdistyksen Kotiseutumakasiiniin (Sandöntien varressa). Työsuhde ajoittuu kesä-heinäkuun ajalle. Työsuhteen kesto työntekijää kohti on n. yksi kuukausi – muunkinlaiset työaikajärjestelyt saattavat tulla kyseeseen erikseen sovittaessa.

Jo olet reipas, omatoiminen, 05-07 syntynyt nuori, laita hakemus tulemaan. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö kyläyhdistyksen kesätyöhön. Mikäli sinulla on toiveita työsuhteen ajoituksen osalta, kerro myös se hakemuksessasi.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Ahlaisten kyläyhdistyksen hallitukselle ja toimitetaan sähköpostitse, ahlaisten.kylayhdistys@gmail.com

Hakemuksen tulee olla jätettynä viimeistään lauantaina 31.3.2022, mutta mitä aikaisemmin.hakemus tulee, sitä nopeammin asiaa päästään käsittelemään.