Syreenitorilla tapahtuu

Torikausi jatkuu vulkkaana. Kesän vaihtelevista säistä huolimatta kävijöitä on tiittänyt, ihmiset ovat viihtyneet ja kauppa on käynyt hyvin. Kesäkauden kaksi iltatoriakin ovat onnistuneet, vaikka molemmat on jouduttu järjestämään epävarman sään vallitessa. sen verran sateessa on rakoa kuitenkin ollut, että innokkaimat karaoke-taitajat ovat päässeet laulutaitojansa esittelemään. Kausi jatkuu.

Keskiviikkona 17.8.2022 klo 18-21 järjestetään kesäkauden kolmas iltatori, jossa tavan mukaan karaokea lautallaa Juka Paloheimo. Tarjolla on torikaupan lisäksi kahvia, grillimakkaraa ja tietysti hyvää seuraa. Torimyyjille toripaikat ovat maksuttomia. Säävaraus toki tässäkin tilaisuudessa on olemassa karaoken osalta – karaoke-elektroniikka ei sateesta ole mielissään. Tervetuloa!

Normaali toripäivä on vuorossa lauantaina 20.8.2022. Bonuksena tarjonnassa on partiolaisten hampurilaisbaari. Torilla nälkä lähtee, joten tämän lauantain ruoanlaittovuoroja ei tarvitse arpoa.

     

Torikausi jatkuu tämänkin jälkeen. Näillä näkymillä säännöllinen lauantain toritoiminta jatkuu lokakuun lopulle ja todennäköisesti – kauppiaiden kiinnostuksesta riippuen – epäsäännöllisesti senkin jälkeen.

Noormarkun markkinat pidetään 3-4.9.2022. Tämän johdosta 3.9. Syreenitorilla ei ole toimintaa.