Porin kaupungin järjestämä asukastilaisuus Ahlaisissa keskiviikkona 12.4.2023 klo 18-20

Porin kaupunki jatkaa palvelualueilla järjestettäviä tilaisuuksia, joissa asukkaat kutsutaan keskustelemaan alueen ajankohtaisista asioista. Kevään 2023 aikana tilaisuudet järjestetään Ahlaisissa keskiviikkona  12.4.2023 klo 18-20. Kahvitarjoilu 17:30 alkaen. Paikka: Ahlaisten koulun liikuntatila.

Tilaisuuksien sarja jatkuu kevään aikana Noormarkussa, Laviassa ja Länsi-Porissa ja  syksyllä Pohjois-Porissa, Itä-Porissa, Meri-Porissa ja keskustassa. Pari viikkoa ennen asukasiltoja järjestetään alueen työntekijöiden tapaaminen, josta poimitaan teemoja asukastilaisuuksiin.

– Palvelualueiden kehittämisessä tarvitaan alueen työntekijöiden ja asukkaiden tietämystä alueen tilanteesta. Tämän vuoden asukasillat ovat myös itselleni oiva tilaisuus tutustua kaupunkiin ja sen asukkaisiin, kertoo tuore kaupunginjohtaja Lauri Inna. Tilaisuudet toteuttavat kaupungin strategiaa ja hyvinvointisuunnitelmaa, joissa halutaan edistää kaupunkilaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä avointa ja kaupunkilaisia osallistavaa päätöksentekoa.

Ahlaisissa keskustelun teemoina ovat turvallinen liikkuminen, tuleva monitoimitalo sekä yhteisöllisyys.

Tilaisuurteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Alkuperäinen uutinen on julkaistu Porin kaupungin sivuilla (linkki). Sieltä löytynee myös asiaan liittyvää lisätietoa.