Pääsiäistori lauantaina 8.4.9-13

Kesää lähestytään ja syreenitori alkaa heräillä talviunesta. Talven mittaan hiljaiselon merkeissä on menty, mitä nyt helmikuussa oli pieni väliherätys. Silloinen helmitori sai sataluvun kävijöitä liikkeelle ja myyjäkattauskin oli mukava.

Nyt jatketaan perinteisen Pääsiäistorin merkeissä. Paikalla perinteiset myyjät – Kukkonen ja Kuusikko vahvistaneet, kalakauppiaan osalta vahvistusta odotellaan hänen ollessa parhaillaan merellä pyytämässä myytävää. Kahvittelun mahdollistaa partiolaisten kahvila.

 

Varsinainen torikausi alkaa 13.5. ja päättyy 30.9. Entiseen tapaan iltatoreja järjestetään teemapohjaisesti –

niistä ilmoitellaan kun on ilmoitettavaa.

Pääsiäistorilla on ilmaiset myyntipaikat, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Torin täytyttyä myöhästyneillä ei ole valitusoikeutta.

Porukalla mukaan laatutuotteita hankkimaan, tuttuja tapaamaan ja muuten vain ihmettelemään Ahlaisten vilkasta kevätmenoa. Tästä se taas alkaa.